Çalışan Çiftler İçin Hafta Sonu Cinsellik Önerileri


Çalışan çiftler için hafta sonu cinsellik önerileri konusunu çiftlerin bu konu hakkında yetersiz kaldığını görerek ele aldık. Çalışan ve pekte zamanı olmayan çiftler cinselliği pas geçebiliyor ki bu ilişki ile alakalı oldukça tehlikeli bir durumdur.

Çiftler iş hayatı dolayısıyla cinsel hayatına pek önem vermiyor ve bu da ilişkiye zarar veriyor. Bu durum çifteri daha sinirli ve tahammülsüz bir hale getirmektedir. Çiftler daha mutlu ve daha sorunsuz bir ilişki yaşamak istiyorlarsa iş hayatlarını eve yansıtmamaları ve eşleri ile ilgilenmeleri gerekmektedir.

Çok klişe bir cümle olabilir ama eşinize küçük sürprizler yapmayı ihmal etmeyin. Mutlu bir ilişkinin temeli küçük ayrıntılardır. Sizin yapacağınız küçük bir sürprizin karşılığı olumlu anlamda sizleri oldukça şaşırtacaktır.

Çalışan Çiftler İçin Hafta Sonu Cinsellik Önerileri
Çalışan Çiftler İçin Hafta Sonu Cinsellik Önerileri

Çalışan çiftler için hafta sonu cinsellik önerileri konusunu ele almamız aynı zamanda insanların bu yönde çok ciddi sıkıntıları olduğunu da göstermektedir. Cinsel hayatınızdan memnuniyetizlik duyuyorsanız ve bu memnuniyetsizlik ilişkiye girme sıklığınız azlığından kaynaklanıyorsa bunu eşinizle paylaşmalısınız. Yüksek ihtimal o da sizin gibi düşünüyor fakat söyleyecek fırsat bulamıyordur. Bu konuda çekinmeyin dürüst olun. Böylelikle ortak bir karar alıp haftalık seks programı dahi yapabilirsiniz. Bu da cinsel hayatınızı düzene soktuğu gibi eşinizle aranızdaki tüm bağları daha da kuvvetlendirecektir.

Çalışan çiftler için hafta sonu cinsellik önerileri 

1- Öncelikle eğer çocuk sahibi iseniz çocuğunuzu ebeveynlerinize veye kendinize yakın birisine 1 günlüğüne bırakabilirsiniz. Böylelikle eşinizle yalnız kalıp ilişkinizle alakalı oldukça faydalı bir adım atmış olursunuz.

2- Hafta sonlarında veya tatil günleriniz eşinizle sabah seksi yapmayı ihmal etmeyin. Sabah seksi yaptıktan sonra bütün günün olumlu yönde etkilendiğini sizde fark edeceksiniz.

3- Eşinizle değişik fantezilere açıksanız yaşayacağınız cinsel ilişkiyi illa yatak odasında yapmak zorunda değilsiniz. Mekan değişiklikleri sizler için oldukça heyecan verici olacaktır.

4- Eğer zamanınız varsa ve evde yalnızsanız eşinle uzunca bir süre sevişin. Bir aceleniz yok anı yaşayın ve tadını çıkartın.

5- Birlikte film izleyin. Bir de film izlerken yağmur başlarsa o an oldukça romantik olabilir ve eşinizle mükemmel vakitler geçirebilirsiniz.

6- İkinizin de müsait olduğu zamanlarda mekan değişikliği yapın. Hiç gitmediğiniz yerlere en azından 1 günlük seyahate çıkın. Hem birlikte yeni yerler görmüş hem de bu yabancı olduğunuz yerde birbirinize daha sıkı yaklaşmış olursunuz. Kalacağınız yerde jakuzi de mevcutsa, gerisini anlatmamıza gerek yok sanırım.


doktortavsiyesi

1 Yorum

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir