2018-2019 Sezonun Gözdesi: İşlemeli Deri Kıyafetler!


2018’in soğuk günlerinde kullanılmaya başlanan, ve anlaşıldığı kadarıyla 2019’da da ardı arkası kesilmeyecek olan bir tarz var bu günlerde: işlemeli deri kıyafetler! Bildiğimiz gibi 2018 trendleri arasında deri parçalar yer alıyor. Fakat bu sezon deri öyle güzel bir halde ki, deri sevmeyenleri bile kendisine hayran bırakacak. Eğer bu parçalarla henüz tanışmadı iseniz dışarı çıktığınızda kadınların kıyafetlerine, vitrinlere ve televizyon dizilerine daha dikkatli bakmanızı tavsiye ederiz, zira sık sık tercih ediliyor.

Deri Kıyafet Kombinleri
Deri Kıyafet Kombinleri

Gelelim detaylara, en çok göreceklerimizden: işlemeli deri ceketler! Bunlar o kadar güzel duruyor ki, zaten derinin kendine has şıklığına bir de işlemenin zarif havası eklenince daha da cazibeli hale geliyor. Bu deri ceketlerin birçok kıyafet ile de kombinlenebilmesi işleri kesinlikle kolaylaştırıyor.

Deri Kıyafetler
Deri Kıyafetler

Fakat bir husus var ki, deri bir ceket giyindiğinizde derinin zarif ve ince yapısının önüne geçmemesi adına, içine giyineceğiniz kıyafetin çok kalın olmaması tavsiyemizdir. Gömlek, bluz ya da tişört deri bir ceket ile uyum içinde olacaktır. Serin havalar için ise bir şal işinizi görecektir.

2018-2019 Deri Kıyafetler

Deri etekler de sezonun ikinci en çok dikkat çekeni. Bu tür etekleri bel çizginizin altında durmamasına dikkat edin. İkinci önemli nokta ise eteğin daha çok dikkat çekmesi için siyah veya kalın çoraplar değil, daha çok ince ve ten rengi çorapları tercih edin.


Ev Sahibi

1 Yorum

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir