2019 – 2020 Kadın Boğazlı Kazak Modelleri

Kışlık Boğazlı Kazak Modelleri 2019 ‘un son günlerini yaşarken artık 2020’nin kış aylarına girmek üzereyken tüm kadınlar dolaplarında yeni kıyafetler görmek istiyor.


Dökümlü dediğimiz kazakların boyun kısımları bol rahat ve sıkmayan modellerdir. Ayrıca boğazlı kazaklar arasında bel kısımları kısa olan modelleri de bulunmaktadır. Bu model kazakları yüksek bel pantolon ve maxi etekler ile rahatlıkla kullanabilirsiniz. Pantolonun içine sokarak giyebileceğiniz bu kazakların üzerine kürklü bir yelek bile oldukça şık bir kombin elde edebilirsiniz.

Örme Boğazlı Kazak Modelleri

Örme kazaklar, Eli el örgü’ye yatkın olan kadınların ilk tercihleri arasında yer almaktadır. Eliniz el örgü işlerine yatkın ise kendi kazağınız’ı kendi zevkinize göre rahatlıkla örebilirsiniz. Kadın Boğazlı Kazak Modelleri nerdeyse hemen hemen her kış aylarında oldukça trend parçalar arasında yer almaktadır. Fakat bu sezonun en gözde parçaları leopar desenli ve yılan derisi modelleri göze çarpmaktadır. Sizler de bu modelleri yakından takip ediyorsanız göz atmanızı öneririz.

Örgü kazak modelleri için nereden başlayacağınız konusunda bir bilginiz yok ise moda dergileri alabilir ve bu dergilerin içerisinde bulunan kazak kalıplarını inceleyebilir size en uygun olanı seçerek örmeye başlayabilirsiniz. Bu dergiler içerisinde birden fazla çeşit bulunmaktadır. Beğendiğiniz bir kaç çeşit model var ise bunları uyumlu olacak şekilde örebilir hatta farklı renkler de kullanarak oldukça göze çarpan bir model elde edebilirsiniz. Veya ünlü markaların modellerini örnek alarak da kendinize özgün bir kazak elde edebilirsiniz.

[zombify_post]


weeklymoda

0 Yorum

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir