2018-2019 Sonbahar-Kışının En Trendleri


Sonbahar Kış Trend
Sonbahar Kış Trend

2018 yılının sıcak aylarını genelde canlı renklerin ağırlığı ile geçireceğiz. Fakat havalar biraz soğuduğunda alışık olduğumuz tarz ve renkler biraz değişecek mevsimle birlikte. Büyük moda devlerinin işaret ettiği 2018-2019 trenlerini sizin için derledik.

Leopar Desen

Leopar Desen Elbise
Leopar Desen Elbise (Kaynak)

Zaten leopar desenin 2018’deki hızlı yükselişi herhesin malumu. Sonbahar ve kış döneminde ise leoparın ve  benzer hayvan desenli kıyafetlerin yine trend olacağını, hatta daha yoğun olarak kullanılacağını söyleyebiliriz.

Ceket/Ceket Elbise Kombini

Ceket Elbise Kombini
Ceket Elbise Kombini

Başlıktan da anlaşılacağı üzere, ceket tek başına zaten harikalar yaratırken, 2018 sonbahar-kışında bir de ceket elbise göreceğiz sıklıkla. Farklı renk desen ve tarzda olacal bu ceket elbiselerin ceketten daha iddialı ve gözalıcı olacağını bilmelisiniz.

Ekose Desenler

Ekose Kıyafetler
Ekose Kıyafetler (Kaynak)

Bazılarımızın gardırobundan ayırmadığı bazılarınınsa hiç sevemediği ekose 2018-2019 sonbahar kışında karşımıza bir çok farklı desen ve tarzda farklı kıyafet kombinlerinde karşımıza çıkacak. Hem ceket, hem ceket ve etek hem de palto şeklinde olanlarını sokaklarda sık sık göreceğiz.

Yeni Sezon Trendleri: Kürkler

Trend Kürkler
Trend Kürkler

Bu yıl trend olan rengarenk ve farklı boy ve tarzda kürkler. Sıcaklığı ve şıklığı ile göz kamaştıran kürkleri sonbahar kış sezonunu ısıtırken, siz de bir tane SUNİ kürk edinmeyi ihmal etmeyin.

Taytlar

Trend Taytlar
Trend Taytlar

Kimimizin yalnızca spor salonunda giydiği, kimimizin de başka bir şey giymediği kadınsı bir detay olan taytlar 2018-2019 sonbahar kış dönemi için yepyeni tarz ve baskıları ile geliyor.

 


Ev Sahibi

2 Yorum

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir