2018 Kışının En Trend Sokak Modası Kıyafetleri


Kış geldiğinde soğuktan korunmak mı, yoksa görsellikten ödün vermemek mi ikileminde birçok zaman kalırız. Fakat aslında bu ikisini çok küçük ama önemli detaylarla bir arada yaşayabiliriz. Şimdi bunları sizin için tek tek anlatıyoruz.

Kovboy bot ve çizmeleri yine trend!

Eğer elinizde western tarzda bot-çizme varsa bunları çekinmeden kullanabilirsiniz. Hem elbise, hem pantolon altına kullanımı oldukça rahattır. 

Sezon modası mor ve kırmızı parçalar revaçta!

Mor 2018 yılının en moda renklerinden biri. Hatta mordan daha fazla trend olacak bir renk var ki: kırmızı! Bu iki rengi bu yıl birlikte kombinlenmiş halde görebilirsiniz. 

Trençkotlar hareketleniyor!

Bu sezon görmeye alıştığımız krem rengi ve haki renklerdeki trençkotlar yerini daha renkli ve hareketli parçalara bırakıyor. daha büyük beden tercih edilen ve asimetrik veya geometrik desenli kısımlarıyla oldukça göz alıcı olacak. 

Hasır kış mevsimine de giriyor!

Farklı büyüklük ve tarzda yapılmış hasır çantalar artık kadınların ellerinde ve kollarında olacak gibi duruyor. Hasır 2018’de aksesuarlar arasında yerini alacak.

Puantiye sevenlere müjde!

Eksi yıllardan günümüze ulaşan, ve birçok kıyafet türünde yerini almış olan puantiye, bu sezon birçok kıyafet, kaban, elbise ve pantolonlarda kendini gösterecek.

Kalem etekler çok trend!

Özellikle ofis ortamlarının vazgeçilmezlerinden olan midi kalem etek, birçok farklı renk ve modeli ile daha sık görüleceklerden. 

[zombify_post]


Ev Sahibi

2 Yorum

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir