2018 Yazının En Trend Abiye Modelleri


Hazır yaz mevsimine yavaş yavaş yaklaşmakta iken ve düğün sezonunun başlangıç dönemine girmişken, sizler için çok yararlı olabileceğini düşündüğümüz bir yazı ile geldik. Düğünler, nişanlar, mezuniyetler vb tüm etkinlikler için artık sayılı gün kaldı. Genellikle bu tür organizasyonlarda giyinilecek kıyafet, kullanılacak aksesuar, saç, makyaj gibi unsurlar hep olabildiğince son zamanlara bırakılır. Bu yapılabilecek en büyük hatalardan biridir. Çünkü organizasyon büyüktür, belki çok yakınınızın olduğu için de oldukça önemlidir. Ayrıca uzun yıllar hatırası kalacak, tören bittiğinde bile senelerce resimler ve videolar seyredilecek belki. O sebeple doğru zamanda doğru adımları atın, yıllar sonra bile pişman olmayacağınız bir görüntü kalsın geride.

Abiye Modelleri
Abiye Modelleri

Şimdi sizlere 2018 yazının en moda abiye kıyafetlerinin neler olduğu hakkında genel ve oldukça önemli bir yazı hazırladık. Bu yazımızı okuduktan sonra, piyasada ne tür abiyeler var, 2018’de en moda abiye kıyafetler nelerdir gibi sorularınız için kafanızda fikirler oluşmuş olacak. 

2018’de Öne Çıkan Trend Abiye Modelleri

Kırmızı Abiye Elbise
Kırmızı Abiye Elbise

2018’in en trend abiye elbise renkleri nedir diye soracak olursanız, cevabımız birden fazla olacak. Çünkü her rengin birçok farklı tonunu bulabileceksiniz. Kırmızı tonlarını seviyor fakat çok gözalıcı kırmızılardan hoşlanmıyorsanız bordo, ya da çok koyu kırmızı da tercihleriniz arasındadır. 

2018 en moda abiye elbiselere baktığımızda birçok farklı model karşılıyor bizleri. Genellikle bel kısmı oturan, A kesim abiye elbiseler ve balık model abiye elbiseler başı çekiyor diyebiliriz. Bunların da içlerinde en fazla göreceğimiz elbise türleri; askılı, göğüs dekoltesi olan, tül veya dantel ve taş işlemeli modeller ön plana çıkıyor. 

Balık Elbise Modelleri

Balık Modelleri
Balık Modelleri

Balık model abiye elbise sevenler için piyasa oldukça cıvıl cıvıl ve bol seçeneğe sahip. İddialı tasarımları ve kendine has tarzı ile uzun yıllardır tercih edilen balık model abiye elbiseler 2018 yaz sezonunun en trend abiye elbise modelleri arasındaki yerini almayı başardı. Hafif bir kuyruğa sahip balık eteği, içerisindeki korsajı ile hafifçe ve incecik şekilde vücudunuzu sarıyor, kadın estetiğini tüm göz alıcılığıyla ortaya çıkarıyor. En göze çarpan detaylar ise, yuvarlak biçimli sırt dekoltesi, truvakar kollar, kayık yaka tasarımları. Fakat seçenekleriniz bunlarla sınırlı değil. mutlaka gezip farklı modellere de göz atmalısınız.

A Kesim Elbise Modelleri

A Kesim Elbise Modelleri
A Kesim Elbise Modelleri

Bu tür elbise en fazla çeşide ve modele  sahip olan, bu sebeple en çok tercih edilen elbiselerden biridir. Her dükkanda karşınıza en fazla çıkacak elbise şüphesiz bu elbiselerdir. Bunun en büyük sebebi kalça, bacak, baldır kısımlarında fazlalık olan kadınların, bu fazlalıklarını kamufle edebilmesidir. Bel kısmı vücuda oturur, aşağı doğru genişleyerek iner. Bu sayede vücudun bel altında bulunan kusurlarını örter. 

Abiye Modelleri
Abiye Modelleri

En çok karşılaşılan modeller; kalın askılı, straplez, ince askı ve göğüs dekolteli, sırma ya da gümüşle işlenmiş brokar abiyler, tek omuz tasarımlı, lazer kesim, asimetrik omuzlu gibi çok sayıda model arasından seçim yapma hakkına sahipsiniz. Abiye elbise modelleri arasında tecih  yaparken bunlar  önemli seçeneklerdir.

Tesettür Abiye
Tesettür Abiye

Tüm bu açıklamalardan sonra kafanızda bir model belirleyip, çarşıda tam arzu ettiğiniz gibi bir elbise bulmanız oldukça kolay. Dikkat etmeniz gereken en önemli şey, vücudunuzu tanımanız, eğer vücudunuzda fazlalık veya kusur var ise öncelikle bunları kamufle etmeye çalışmanızdır. Böylece kendinizi elbisenin içerisinde daha mutlu ve güzel hissedersiniz. Günün mutluluğunu yaşarsınız, elbisenizin nasıl durduğu, ya da fazlalıklarınızın dikkat çekip çekmediği gibi hususların keyfinizi kaçırmasına engel olmuş olursunuz. Bu güzel günün hatıraları yüzünüzde mutlulukla fotoğraflarda kalmalıdır. 

[zombify_post]


Ev Sahibi

3 Yorum

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir