2018 Moda ve Trendleri: WASQUARE Okuyucularına Özel


Her yıl olduğu gibi 2018 de moda ve terndler yine göz alıcı renkler ve marjinal tasarımlar ile gözlere ziyafet veriyor. Ünlü modacıların çok tasarımları, ve 2018 de modayı yakından takip edebilmeniz için size yol gösteren moda ve ternd fikirleri.

2018 YILI BAHAR MODASINDA BİZİ NELER BEKLİYOR?

Her yıl olduğu gibi 2018 yılı için de moda dünyası adına trendler belirlenmiş durumda. Markalar bu trendlere göre kreasyonlarını yavaş yavaş tüketicilerin kullanımına sunarken, bir yandan dünyanın dört bir yanında da bu trendler merak ediliyor ve uygulamalara başlanıyor. Hem kadın hem de erkek modasında uygulanabilecek bu detaylar ile, yılın trendlerini yakalamak ve modaya uyumlu şekilde giyinmek mümkün olacak. Baharın gelişini müjdeleyen en yeni trendler ile şimdi moda herkesin üzerinde can bulacak!

1. Daha Fazla Denim Kullanımına Merhaba!

Daha Fazla Denim
Daha Fazla Denim (Kaynak)

Denim kumaşlar sadece pantolon değil, ceketler, üst için tasarlanan bluz ve gömlekler ile birlikte aksesuarlar için dahi daha yoğun şekilde kullanılabilir. Bu yılın modasında daha fazla denim kullanımı var.

2. Yoğun ve Canlı Renklerden Korkmayın!

Mor Elbise
Mor Elbise (Kaynak)

Bu sene daha parlak ve yoğun şekilde etkisini gösteren renkler kullanılacak. Sarı, mavi, mor, kırmızı, pembe ve yeşil gibi canlı renklerin, en dikkat çekici tonlarından oluşan giyim ürünleri yeni trendler arasındaki yerini çoktan aldı.

3. Üzerinizde Plastik Etkisi Veren Kumaşlar!

Kalın Plastik Görünümlü Kumaş
Kalın Plastik Görünümlü Kumaş (Kaynak)

Parlaklığı ve kullanımı ile plastik gibi görünen kalın kumaşlar da bu senenin modası. Özellikle yağmurluk ve bluzlar için kullanılan bu kumaşlar, en dikkat çekici trendlerden birisini oluşturuyor. Birçok markada şimdiden örneklerini bulmak da mümkün.

4. Daha Taşlı ve Daha Parıltılı Geceler!

Pırıltılı Taşlı Elbise
Pırıltılı Taşlı Elbise (Kaynak)

Bahar aylarında gece giyimi üzerinde bu senenin trendlerinde daha parlak, taşlı ve süslemeli kıyafetler ön planda. Siyah üzerine taş ve desen işlemeleri ile tasarlanan elbiseler ve takımlar markaların kreasyonlarındaki yerini almış durumdadır.

5. Tül ve Desenin Muhteşem Birlikteliği!

Tül Desenli Elbise
Tül Desenli Elbise (Kaynak)

Transparan parçalar ile opak kıyafetlerin birlikteliğinden yapılan kombinler, bahar döneminde oldukça trend. Tül kumaş üzerinde doğa ve kuş motiflerinden yapılan desenler çok daha özgün kıyafetlerin ortaya çıkmasını sağlıyor.

6. Slip Model Elbiselerin Dayanılmaz Şıklığı

Slip Model Elbise
Slip Model Elbise (Kaynak)

Genellikle gecelik ürünlerinde kullanılan bu model, şimdi sokak stiline taşınıyor. Bomber ya da düz kot ceketler ile birlikte kombinlendiğinde spor şıklığın yakalanmasını sağlayan slip model elbiseler de, 2018 senesinin bahar ayları için moda olmuş durumda. 2018 in parlayan moda yıldızı www.wasquare.com da moda ve trendler ile ilgili çok daha fazlası sizleri bekliyor.


Ev Sahibi

3 Yorum

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir